Koniec Wyspy Ołowianki i zbiegu Kanału na Stępce i Motławy - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia Kanał na Stępce u zbiegu z Motławą, widoczny niewielki fragment Ołowianki, ok. 1985 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie, data wg przedstawienia i inwentarza.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie