Wieczorowe kursy księgowości, stenografii i maszynopisma. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o kursach.
Keywords: Związek Walki Młodych -- druki ulotne; Edukacja -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła