[Afisz. Incipit] Teatr Miejski "Komedia" w Gdyni ... premiera dnia 21.IV.1946 r. ... Muzyka na ulicy ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu.
Keywords: Teatry -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.