Powitanie "Daru Pomorza" / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia żaglowiec "Dar Pomorza" przy zacumowany przy Nabrzeżu Pomorskim w Gdyni, 1979 rok.