[Afisz teatralny. Incipit:] Wesele oraz Wyzwolenie w uroczystym przedstawieniu 15 I 1969 ... / Teatr Narodowy. (Teatr Narodowy, 1969)
Afisz informujący o przedstawieniu w 100 rocznicę urodzin Stanisława Wyspiańskiego.