[Ulotka. Incipit] Zoppot das Weltbad an der Ostsee ... (Danzig : Nord. Lloyd Zoppot, 1935)
Ulotka reklamująca Sopot jako miejsce wypoczynku przez agencję Nord. Lloyd Zoppot.
Data wydania na podstawie treści.
Tekst równolegle w języku niemieckim, polskim i angielskim.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.