[Afisz. Incipit] Związek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację w Lęborku urządza ... Wielką Zabawę Sylwestrową ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 31.12.1947 r.