[Afisz. Incipit] Związek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację w Lęborku urządza ... Wielką Zabawę Sylwestrową ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 31.12.1947 r.
Keywords: Związek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.