10 prosiaków schizofrenii - Mackiewicz, Paweł (1980- ).; Tkaczyszyn-Dycki, Eugeniusz (1962- ). (2009)
Recenzja książki : Piosenka o zależnościach i uzależnieniach / Eugeniusz Tkaczyszyn-Dycki. Wrocław, 2008.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.