[Ulotka. Incipit:] Program obchodu Konstytucji 3-go Maja urządzony przez Towarzystwa Polskie w Sopocie... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1926)
Ulotka z programem uroczystości 9.05.1926 r.
Keywords: 1901-2000; 1918-1939; Życie muzyczne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Druki ulotne