[Afisz teatralny] W stoczni : Sztuka w 3 aktach Leopolda Rybarskiego / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1951)
Afisz teatralny informujący o prapremierze 12.05.1951 r. Teatr Wielki w Gdańsku ul. Rokossowskiego 15. Reżyseria: Wiktor Biegański, scenografia: Marian Kołodziej, kier. literacki: Stanisława Fleszarowa.