Viborčij bûleten' = Biuletyn wyborczy. ([S.l. : s.n.], 1939)
Druk w sprawie wyboru do Ukraińksiego Ludowego Zgromadzenia Zach. Ukrainy z paź. 1939 r.
Tekst równol. w jęz. ukr. i pol.
Keywords: Ukraina -- 1900-1945 -- druki ulotne; Ukraina -- polityka i rządy -- 1917-1945 -- druki ulotne