Ex L * Jiří Záloha C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) (1956)
Przedstawia główkę dziecka wyglądającego zza łodyg trawy, u dołu napis: Ex L * Jiří Záloha. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut.