[Afisz. Incipit:] Robotniczy Teatr Amatorski MPRB w Gdyni ... wystawia satyryczną komedię muzyczną T. Gozdawy i A. Stępienia p.t. Wodewil warszawski ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o przedstawieniu. Inscenizacja i reżyseria: Witold Zdanowski, dekoracje: Bogusław Zygarłowski.