[Afisz. Incipit:] Robotniczy Teatr Amatorski MPRB w Gdyni ... wystawia satyryczną komedię muzyczną T. Gozdawy i A. Stępienia p.t. Wodewil warszawski ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o przedstawieniu. Inscenizacja i reżyseria: Witold Zdanowski, dekoracje: Bogusław Zygarłowski.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Życie artystyczne; Amatorskie zespoły artystyczne; Teatr; Gdynia (woj. pomorskie); Afisz