Ex Libris Andrzeja Pelczara K. K. - Kmieć, Krzysztof (1950-2011) (2004)
Przedstawia w górnej części zarys gór wystających za chmur, z zaznaczonymi szlakami, niżej półkola. W dolnej części, pionowo w trzech rzędach napis: Ex Libris Andrzeja Pelczara. Sygn. aut. w obrębie kompoz.