Exlibris Marein Bock / Herbert Ott. - Ott, Herbert (1915-1987) (1973)
Przedstawia wijącą się drogę na skraju lasu, u dołu napis: Exlibris Marein Bock. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.