Exlibris Marein Bock - Ott, Herbert (1915-1987).; Bock, Marein (1973)
Przedstawia wijącą się drogę na skraju lasu, u dołu napis: Exlibris Marein Bock. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w