[Afisz teatralny] Jerzy Broszkiewicz - Popioły : sceny dramatyczne według powieści Stefana Żeromskiego / Teatr Polski we Wrocławiu. (Teatr Polski, 1964)
Afisz informujący o premierze 11.04.1964 r. Reżyseria Maria Straszewska.