Ex Libris Louis Ring Weib Heim Vnd Buch Zum Glück Genug / BW. - Wenig, Bernhard (1871-1940) (1899)
Przedstawia siedzącą w ogrodzie, na tle słoneczników, w fotelu kobietę z książką na kolanach niżej napis: Weib Heim Vnd Buch Zum Glück Genug, u dołu napis: Ex Libris Louis Ring. Sygn. aut. w obrębie kompoz.