Ex Libris Helenae Forsmann - Krahl, Ernst August (1858-1926).; Forsmann, Helena (1859-1908). ([S. l., 1904)
W prostokątnej ozdobnej ramce z plecionkowym ornamentem półka z książkami,a nad nią widok placu miejskiego z pomnikiem. U dołu w ramce napis: Ex Libris Helenae Forsmann. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg podanej bibliogr.
Strona, dostęp 30.06.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1900-1945.