Exlibris Antti Mälkönen / [Lembit Lõhmus]. - Lõhmus, Lembit (1947- ). (1997)
Przedstawia twarz kobiecą z profilu, jej włosy przechodzą w fale morskie, u dołu napis: Exlibris Antti Mälkönen. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.