Europejska Partia Ludowa : chrześcijańska demokracja 2.0 / Wojciech Gagatek. - Gagatek, Wojciech
1. Wprowadzenie. 2. Geneza i rozwój EPP. 3. Profil programowy EPP. 4. Analiza programów wyborczych EPP z 2014 i 2019 roku. 5. Stanowisko frakcji EPP wobec wybranych problemów w ramach wypowiedzi na forum plenarnym PE. 6. Podsumowanie.