Liniogry / Kordian Bakuła. - Bakuła, Kordian (1958- ).
Recenzja książki: Jerzy Olek : Trójwymiar linii : Muzeum Papiernictwa, Duszniki Zdrój, wrzesień - październik 2013 / [redakcja katalogu Jerzy Olek]. Duszniki Zdrój, [2013].