[Afisz. Incipit:] Miejski Komitet Odbudowy Warszawy w Gdańsku organizuje imprezę artystyczną ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz infomrujący o występach: Maria Koterska, Maria Chmurkowska, Adolf Dymsza, Henryk Ładosz, Stanisław Wiechecki.