Ulica Rajska - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia widok ze skrzyżowania ul. Rajskiej i Heweliusza w Gdańsku na budynek NOT i kościół św. Katarzyny, 1987 r.
Tytuł i data ołówkiem na rewersie ręką autora.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kościół św. Katarzyny (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie