Ex Libris Dr. Med. Geront Blum / H. Fajlhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1981)
Paw z rozpostartym ogonem za nim w tle budynek z werandą, u dołu napis: Ex Libris Dr. Med. Geront Blum, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.