Ex Libris Dr. Med. Geront Blum - Feilhauer, Henryk (1942-1999).; Blum, Gernot (1939- ). (1981)
Paw z rozpostartym ogonem za nim w tle budynek z werandą, u dołu napis: Ex Libris Dr. Med. Geront Blum, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.