Metamorfozy cyfrowe w hiszpańskim systemie medialnym : strategie wydawnictw prasowych w epoce digitalizacji / Dagmara Głuszek-Szafraniec. - Głuszek-Szafraniec, Dagmara
Zakres i treść: hiszpański rynek prasy codziennej, przemiany cyfrowe w hiszpańskim społeczeństwie, główne tytuły prasowe Hiszpanii a Internet, Orbyt oraz Kiosko y Más - platformy cyfrowe dystrybucji prasy, reklama w Internecie.