Zenon Guldon, Lech Stępkowski, Z dziejów handlu Rzeczypospolitej w XVI-XVIII wieku. Studia i materiały, Wyższa Szkoła Pedagogiczna w Kielcach, Kielce 1980, s. 332 - Baszanowski, Jan (1943-1989).; Guldon, Zenon (1936-2012).; Gdańskie Towarzystwo Naukowe. Wydział I Nauk Społecznych i Humanistycznych ([Gdańsk] : [Gdańskie Towarzystwo Naukowe. Wydział I Nauk Społecznych i Humanistycznych], 1983)
Recenzja książki: Z dziejów handlu Rzeczypospolitej w XVI-XVIII wieku : studia i materiały / Zenon Guldon, Lech Stępkowski. Kielce, 1980.
Miejsce wydania i wydawca według źródła nadbitki.
Nadbitka: Rocznik Gdański, t. XLIII, 1983, z. 1.
Keywords: Książki -- recenzje; Handel -- Polska -- 1500-1800.; Polska -- handel zagraniczny -- 1500-1800.