Zawody piłkarskie o mistrzostwo II Ligi : WKS Gwardia Warszawa-BKS Lechia. (Gdynia : [s.n.], 1966)
Afisz inf. o meczu 02.11.1966 r.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne