Wystawa książki czechosłowackiej w Ratuszu Głównego Miasta. (1971)
Przedstawia otwarcie wystawy książki czechosłowackiej w Ratuszu Głównego Miasta, na zdjęciach widoczny Matrian Pelczar dyrektor biblioteki miejskiej, maj1971 r.