Wystawa książki czechosłowackiej w Ratuszu Głównego Miasta. (Gdańsk, 1971)
Przedstawia otwarcie wystawy książki czechosłowackiej w Ratuszu Głównego Miasta, na zdjęciach widoczny Matrian Pelczar dyrektor biblioteki miejskiej, maj1971 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor nieznany.
Keywords: Pelczar, Marian -- (1905-1983) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Wystawy -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk