Danzig. Einfahrt in den Hafen bei Neufahrwasser / C. A. Mann. - Mann, Conrad Anton (18..-18..) (Lith. Inst. v. C. G. Kanter in Marienwerder, 1850)
Przedstawia widok wejścia do portu w Nowym Porcie pod Gdańskiem.