Panorama Chyloni od Pustek Cisowskich do Leszczynek / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1964)
Przedstawia panoramę Chyloni od Pustek Cisowskich (po lewej) do Leszczynek (rejon ulicy Działdowskiej), 1964 r.