Córeczka - Kuran-Bogucka, Irena (1920-1995). ([Gdańsk], 1964)
Przedstawia popiersie kobiety obejmującej stojącą tyłem dziewczynkę.
Pod kompoz. ołówkiem ręką aut. tyt., nr odbitki, sygn. i data: Córeczka 7/30 I. Kuran-Bogucka 1964. Miejsce wyd. wg działalności aut.