1980-2010 Solidarność - zew wolności / Marcin Cziomer. - Cziomer, Marcin (1969- ). (2010)
Biegnące sylwetki ludzi oraz daty 1980 - 2010. Pod wyobrażeniem ołówkiem tytuł grafiki, data i autograf artysty.