[Wizyta prezydenta Francji François Mitteranda w Gdańsku] / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1989)
Przedstawia François Mitteranda i Lecha Wałęsę w Stoczni Gdańskiej.