[Afisz teatralny. Incipit] Opera Leśna Sopot - Lipiec 1966 Wesoła Wdówka ... ([wydawca nieznany], 1966)
Sztrajfa informująca o operetce 24-25.07.1966 r. w Operze Leśnej w Sopocie w wykonaniu artystów Teatru Muzycznego w Gdyni.