Kinderspielplatz Zoppot. ([Miejsce nieznane], 1900)
Ilustracja na rewersie przedstawia plac zabaw dla dzieci na plaży w Sopocie około 1900 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na podstawie budowy pocztówki.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Plaże -- Polska -- Sopot -- karty pocztowe; Tereny zabaw -- Polska -- fotografie; Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe