Ex Libris Dr Hermann Wiese W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1986)
Kręgosłup, z którego wyrastają gałązki z liściami. Po lewej stronie, u góry napis: Ex Libris Dr Hermann Wiese. Sygn. aut. w obrębie kompoz.