Kościół N. P. Maryi, wzmacnianie filarów i rusztowanie zabezpieczające nowe sklepienia [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia prace przy wzmacnianiu pękniętych filarów w Kościele Mariackim.