Antoni Makarenko - Poemat pedagogiczny / Teatr Muzyczny w Gdyni. (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1977)
Plakat informujący o spektaklu w Teatrze Muzycznym w Gdyni w 1977 r. z okazji 60-lecia rewolucji październikowej. Plakat w kolorystyce czerni i czerwieni przedstawia tłum ludzi.