[Afisz. Incipit:] Znakiem tego - coś nowego! Stefan Wiechecki Wiech Janusz Minkiewicz Mieczysław Fogg ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o wydarzeniu.
Keywords: Życie artystyczne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne; Afisze -- 1945-1990.; Afisz