Ślady po PeeReLu : nieodległa rzeczywistość / Wojciech Dudkiewicz ; współpr. Aleksandra Paulska, Julian Kostrzewa. - Duda-Dudkiewicz, Wojciech (PRL-iada, 2005)
Książka jest zbiorem reportaży zamieszczonych m.in. w "Życiu", "Nowym Państwie", "Tygodniku Solidarność".