[Afisz. Incipit] Konkurs ukwiecenia okien, balkonów, ogródków ozdobnych w Sopocie ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o konkursie.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.