[Afisz. Incipit:] Morski Dom Kultury ... Gdańsk-Nowy Port zaprasza na świąteczny wieczór pieśni i tańca. ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o występach m.in. Gdańska Czwórka Radiowa 26.12.1954 r.