Całe miasto oklaskuje wykonawców w niedzielnym wieczorze artystycznym. (Lębork : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie na rzecz inwalidów wojennych.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła