[Afisz. Incipit:] Zawody Piłkarskie o Mistrzostwo II Ligi Gwardia Szczecin - Stal Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o spotkaniu 18.05.1952 r. na Stadionie ZS "Budowlani" we Wrzeszczu.