[Afisz. Incipit:] Teatr Małych Form Bałtyckiej Agencji Artystycznej zaprasza na program poświęcony Janowi Kiepurze pt.: Tobie śpiewam tę pieśń ... ([wydawca nieznany], 1975)
Afisz informujący o przedstawieniu. Wykonawcy: Zbigniew Borkowski (tenor solista), Józef Zawadzki (fortepian). Scenariusz, reżyseria i prowadzenie Bogusława Czosnowska. Kierownik programu: Zdzisław Dencikowski.